Samsung S5230 Star - предпочитан от жените в розово и бяло

Samsung S5230 Star без изненада е един от най-продаваните телефони през това лято. Дамите предпочитат белия и розовия цвят, който изглеждат стилно, елегантно и модерно.
Телефонът предлага достатъчно голям - 3 инчов (7.62 см) сензорен дисплей на изключително достъпна цена - малко под 200 лева.

Samsung S5230 Star - мобилни телефони Samsung
Дизайнът на Samsung S5230 Star като размери, тегло и функционалности наподобява друг полулярен модел - LG KP500 Cookie, но изглежда по-бляскав и модерен. Телефонът е компактен с размери 104 х 53 х 11.9 см и лек с тегло 94 грама.

Можете лесно да пишете SMS на S5230 Star по три начина - да включите на екрана телефонна клавиатура, да използвате разпознаването на ръкопис или да включите пълната QWERTY клавиатура.

Samsung S5230 Star разполага с 3.2 мегапикселова камера, която лесно се използва и управлява с големите икони от нейното меню. Особено удобна е функцията за споделяне, чрез който бързо можете да качвате снимки в социалните мрежи Facebook, Picasa, Flickr, Photobucket, Friendster и MySpace. Камерата може да снима и видео.

Мобилният телефон S5230 има вграден Samsung Mobile Browser v0.8 който поддържа JAVA и Flash като страниците се рендират достатъчно бързо. За да зумнете трябва само два пъти да почукате с пръст по дисплея. Все пак липсата на 3G не позволява бързо браузване. Потребителите на мобилен интеренет ще бъдат разочаровани и от липсата на WiFi.

S5230 Star в розово

Навигацията на S5230 Star е лесна и бърза като освен сензорния дисплей разполагате с три удобни бутона в долната част, и управление на силата на звука и задействане на камерата от дясно на тясната страна на телефона.

Li-Ion батерия на Samsung S5230 Star e достатъчно мощна с 1000 mAh и по спесификация осугурява до 10 часа време за разговори. Телефонът има вградена памет 50 МВ и слот за карта памет mircoSD до 15 GB.

Мобилни телефони Samsung S5230 Star
За да обобщим, Samsung S5230 очарова със своят елегантен външен вид, многото цветове, големия 3 инчов дисплей, напълно достатъчната 3.2 мегапикселова камера и всичко това на достъпна цена.

Можете да закупите онлайн Samsung S5230 Star с 24 месеца гаранция от онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари GSMzaMen.com.

Може да напишете коментар.