Новия смарт телефон Nokia N8 идва октомври

Новия смарт мобилен телефон Nokia N8 - накратко:
- първия смарт телефон с новата Simbian^3 за по бърз перформанс,
- първият мобилен телефон на Nokia с 12 Carl Zeiss мегапикселова камера с мощна ксенон светкавица,
- голям мултитъч сензорен дисплей с размери 3.5 инча,
- HD качество филми със Dolby Digital Plus съраунд звук,
- бърз достъп до Web TV,
- вградена навигация.

Nokia N8 е и първият мобилен телефон на Nokia с 12 мегапикселова камера, която разбира се е с Carl Zeiss оптика и ксенон светкавица. С нея може да записвате и видео с HD качество и дори да го редактирате с вградения софтуер.
Мобилни телефони Nokia N8

С Nokia N8 може да гледате филми с HD качество, като устройството пресъздава усещането на домашно кино с Dolby Digital Plus съраунд звук. Може да включите телефона към вашата домашна кино система чрез HDMI кабел.

Nokia N8 позволява достъп до Web TV услуги с телевизионни програми, новини и забавни предавания от канали като CNN и National Geographic.

Чрез едно единствено приложение Nokia N8 ви свързва със най-популярните социални мрежи като Facebook и Twitter. Можете да осъвремените статуса си, да споделите местоположение или снимки. Календарите на социалните мрежи и на мобилния телефон могат лесно да се синхронизират.
Смарт фоун Nokia N8
Навигационната система Ovi Maps е включена безплатно в пакета и може да използвате картите на над 70 страни в света. Nokia N8 има 16GB вградена памет, която може да разширите до 48 GB чрез Micro SD карта. Може лесно да качвате обемни файлове от мемори стик чрез USB връзка.

Какво ново предлага Symbian3 като възможности на сензорния дисплей? Може да управлявате Nokia N8 чрез разпознаваеми жестове с пръстите върху сензорния дисплей и да изпълнявате функции като мултитъч, скроуване и зумване. Новата 2D и 3D графична архитектура напълно се възползва от хардуерната акселерация за да осигури бърз интерфейс. Мобилният телефон има вградени 3 начални екрана, които могат да се персонализират. Symbian3 осигурява по-ефикасно менажиране на паметта, което позволява няколко приложения да работят паралелно.
Интересна екстра са вградените пътеводители от Lonely Planet и Via Michelin, които предлагат съвети при пътуване за ресторанти, хотели, прогноза за времето и интересни места за посещение.
Мобилни телефони Nokia N8
Мобилният смартфон Nokia N8 осигурява до 12 часа време на говорене, 3 часа и 20 минути работа на видео камерата, 50 часа свирене на музика или 7 чака възпроизвеждане на видео. Рамката на телефона е направена от анодиран алуминий, който е порест и чрез специална технология се нанася боя за създаването на издръжливо покритие.

Размерите на телефона са 113.5 x 59.12 x 12.9, дисплеят е 3.5 инча (640 x 360 пиксела), а теглото 135 гр. Nokia N8 се предлага в разнообразни цветове като тъмно сиво, сребърно, зелено, синьо и оранжево. Очакваната цена на модела е към 440 евро.
Можете да разгледате пълните характеристики на Nokia N8 и да закупите (когато се появи на пазара) модела от GSMzaMen.com.

Може да напишете коментар.