Samsung B5702 - супер бизнес телефон с 2 сим карти

Наскоро реших да проуча възможностите за мобилен телефон с две сим карти. Обикновено нося един мобилен телефон със сим карта на Мтел и един с карта на Глобул за да използвам ниската цена в мрежата на съответния оператор, а и се възползвам от две групи с безплатни разговори.

Мобилни телефони с две сим карти - Samsung B5702
Бях очарован от Samsung B5702 - много солиден бизнес слайдър с две сим карти, подобен като дизайн на Samsung D900, който много харесвах и използвах преди няколко години. Първото нещо, което респектира е батерията Li-Ion 1200 mAh, коята издържа до 11 часа и 30 мин в режим на говорене и малко повече от 9 дни в режим на готовност. Добре екипиран да издържи един натоварен работен ден.

Samsung B5702 - gsm 2 sim
Samsung B5702 отлично се представя в поддържането на режим готовност и при двете сим карти. Лесно можете да превключвате между тях с удобен бутон. За всяка сим карта може да зададете име и снимка като телефонът показва, коя карта използва в момента. Тази функция позволява интуитивно и без много да се замисляте да сменята картите както ви е изгодно. B5702 реагира доста бързо да командите и като се свикне с менютата наистина телефонът се използва с лекота.


Телефонът поддържа общи списъци за пропуснатите повиквания, направените и получените обаждания, но с иконка отбелязва през коя сим карта са направени. Контактите също са обединени, но можете да избирате дали да ползвате само контактите на телефона или на сим картите.

Дисплеят на Samsung B5702 е достатъчно голям с ширина 2.4 инча и резолюция 320 на 240 пиксела. Образът е кристално чист, контрастен и ярък. Шрифтовете и иконките на менютата са красиви и приятни. Мобилният телефон разполага с камера 3.15 мегапиксела с автофокус, ако ви се наложи да снимате нещо. Тя е добре скрита и предпазена когато слайдерът е прибран.

gsm Samsung B5207 с две сим карти
Размерите и теглото на Samsung B5702 създават усещане за солидност и стабилност, а те са 106 x 52.5 x 16.9 мм и 120 гр. Лесно може да свържете телефона с лаптоп или PC само трябва да изберете между два режима - на синхронизация или mass storage. За синхронизация ви е необходимо приложението Samsung New PC Studio, което е включено в комплекта. Добре работи и синхронизацията с Outlook.

Вградената памет на мобилния телефон Samsung B5702 е 50 МВ и има слот за Micro SD карта, в който може да използвате карта до 8 GB. С вградения File Manager лесно може да сменяте паметите, да копирате или местите снимки или други файлове.

Цената на Samsung B5702 е достъпна и напълно оправдана като се съпостави с характеристиките и екстрите на телефона. А и джобовете ви ще олекнат не само с няколко стотин лева, а и с един телефон ако досега не сте ползвали мобилен телефон с две сим карти.

Може да закупите оригинален Samsung B5702 с 24 месеца гаранция от онлайн магазин GSMzaMen.com. Доставката е безплатна.

Може да напишете коментар.