Още един телефон за 1 милион долара

На пазара се появи Gresso Luxor Las Vegas Jackpot със "скромната" цена от 1 000 000 щатски долара. Той се присъединява към GoldVish's Le Million Piece Unique, който вече не е идинствения мобилен телефон на тази цена.


Фирмата Gresso е известна със скъпите си луксозни мобилни телефони, но днес тя се присъедни към висшата лига с обявяването на Luxor Las Vegas Jackpot. Само три броя ще бъдат произведени, всеки с гравиран уникален номер на гърба и ще се продават за един милион долара.

Една от причините за високата цена на мобилния телефон няма нищо общо с високите технологии, а се дължи на черните диаманти, които покриват предния панел. Те общо достигат 45.5 карата. Втората скъпа част е 200 годишното африканско черно дърво за задния панел. Клавиатурата на Gresso Luxor Las Vegas Jackpot е направена от 17 ръчно полирани и загладени с лазар сапфири с тегло 32 карата.


Вие вероятно не можете да си позволите Las Vegas Jackpot, затова Gresso е предвидил по евтина алтернатива на луксозния мобилен телфон - Gresso Luxor Las Vegas. Той е изработен от злато и 200 годишно африканско черно дърво. Разбира се диамантите липсват, а цената е значително "по-достъпна" - 20 000 долара :)

Може да напишете коментар.