Gresso представи новите луксозни телефони Grand Monaco Sport


След Grand Monaco Red за дами Gresso пуска нова линия луксозни мобилни телефони - Grand Monaco Sport. Те са насочени към всички фенове на автомобилния спорт и предлагат персонализация, която отговаря на техния стил.
Новият Grand Monaco Sport следва традицията на Gresso и на пръв поглед много прилича на своите предшественици. Панелите на телефона са с високотехнологично керамично покритие и стоманена клавиатура от супер тънки титанови сплави. Клавишите са от хирургическа стомана с лазерно изрязани цифри и букви.
Ключовият елемент в новата серия луксозни мобилни телефони от серията Sport е покритието от карбонова кожа, която ще отива на интериора на спортните коли. Карбоновата кожа е изключително скъп материал и се произвежда много трудно. Тя е естествена кожа, която е специялно подсилена и украсена с въглеродно покритие.
Луксозните мобилни телефони Grand Monaco Sport се предлагат в два модела: черна керамика с черна кожа и керамика металик с кожа металик. Съществуват и различни възможности за персонализация, като гравиране, специални видове кожа, различни керамики и др. Цената на Grand Monaco Sport e 1850 евро.
В случай, че харесвате луксозни мобилни телефони може да разгледате предложенията на gsmzamen.com

Може да напишете коментар.